Fără medicamente: tratament naturist impotență

Impotența la bărbați este cauzată de o multitudine de factori, atât fizici cât și psihologici. Medicii au determinat două tipuri diferite, în funcție de cauze.
Impotența psihică este legată de stresul cotidian, nervozitate legată de performanțe, precum și proasta comunicare cu partenerul. Impotența funcțională este o consecință a altor probleme de sănătate, mai ales cele legate de sistemul cardio-vascular. În multe cazuri, impotența funcțională este strâns legată de consumul de tutun și alcool, precum și de înaintarea în vârstă. Slaba circulație a sângelui este cel mai des factorul care cauzează problema.

În cazul impotenței psihice, medicii recomandă consultul unui terapeut specialist. Deși pentru mulți bărbați aceasta reprezintă în sine o problemă, din cauza anxietății asociate cu discutatul unor astfel de probleme cu o terță persoană, studiile arată că un astfel de consult este cea mai eficientă metodă în tratarea problemei.

Un tratament naturist pentru impotență în cazul în care aceasta se datorează unor probleme fizice rămâne la latitudinea medicului și depinde de natura acelor probleme. În anumite cazuri poate fi suficientă o schimbare a stilului de viață sau renunțarea la vicii care afectează sănătatea.

O altă variantă o reprezintă pastilele pentru potență. Acestea însă prezintă o sumedenie de contraindicații și pot fi o problemă în funcție de antecedentele medicale ale fiecărui bărbat. În acest caz, consultul și recomandarea medicului sunt obligatorii.
În sfârșit, pentru cei care vor să evite problemele cauzate de variantele menționate mai sus, există varianta unui tratament naturist pentru impotență. Multe suplimente alimentare eliberate fără rețetă nu sunt altceva decât amestecuri de extracte din plante precum tribulus, yohimbe, ginkobiloba sau ginseng. Acestea au fost folosite vreme îndelungată pentru tratamentul impotenței precum și pentru alte beneficii când vine vorba de sănătate.
Tribulus terrestrum, cunoscută sub denumirea populară de ,,colții babei” este la momentul de față unul dintre cele mai bune tratamente. Datorită unei substanțe active numită protodisocin, tribulus are un efect natural benefic asupra organismului, corectând dezechilibrul hormonal și nivelul scăzut de testosteron fără absolut nici un efect negativ demonstrat. Pentru a obține efectul dorit este necesar ca extractul să conțină un minim de 45% substanță activă. Ca tratament impotență, tribulus este printre cele mai eficiente, fără minusul posibilelor efecte secundare cauzate de tratamentul cu pastile sau alte metode bazate pe substanțe chimice.

Am menționat anterior cum o schimbare în stilul de viață poate rezolva problema fără a apela la remedii medicale. Renunțarea la fumat precum și o schimbare de dietă vor avea efecte benfice garantate. Consumul unor legume precum țelina și a unor condimente precum scorțișoara pot fi, când vine vorba de impotență, tratament natural.
În fine, opțiunile sunt nenumărate. Depinde desigur de situație și de sănătatea fiecăruia dar, în general, tratamentul naturist poate fi nu numai eficient ci și lipsit de riscurile asociate cu consumul de pastile sau suplimente alimentare care nu sunt compatibile cu situația medicală curentă.

Extractele din plante precum tribulus pot rezolva problema dar, indiferent de cauze, cel mai bine este să consultați un medic înainte de a decide în favoarea uneia dintre metodele menționate mai sus. Din fericire, există suficiente opțiuni disponibile.

Iată câteva produse recomandate din magazinul nostru: