Formen 50 cps

22.00lei

Formen este un tonic masculin care asistă refacerea funcției sexuale afectate. Urmând o cură cu Formen, beneficiați de creșterea potenței, amplificarea poftei sexuale și o stare generală de bine a organismului. Formen nu conține chimicale, fiind un mix natural de plante recunoscute pentru proprietățile lor curative.

Stoc epuizat

Descriere

Formen este un supliment natural care îmbunătățește viața sexuală a bărbaților.

Produsul 100% natural activează funcția sexuală, maximizează potența și conferă organismului o stare de bine. Mixtura de plante din capsulele Formen garantează eficacitate în tratarea oricărui tip de disfuncție erectilă sau dereglare sexuală. Suplimentul este recomandat pentru tratament, o cură de 2 luni favorizând creșterea virilității și a calității vieții sexuale a bărbaților.
Ingredientele active din Formen stimulează funcția sexuală, au efect afrodiziac și tonic asupra corpului.
Ingrediente:
Tribulus terrestris (Colții babei) – cunoscută încă din Antichitate pentru efectele ei afrodiziace și tonice, a fost folosită în Grecia Antică, India și Africa pentru tratarea afecțiunilor legate de fertilitate și oboseală. Tribulus favorizează secreția hormonală masculină și repară funcția sexuală deficitară. Planta crește natural testosteronul, amplifică rezistența la efort a corpului și pofta sexuală.
Ginsengul siberian – este considerată o plantă miraculoasă datorită tuturor beneficiilor pe care ingerarea ei le aduce în organism. Ginsengul menține corpul tânăr, crește apetitul sexual și energizează. Rădăcina de Ginseng este originară din America de Nord și China; în chineză, cuvântul ‘Ginseng’ înseamnă ‘chintesența unui bărbat’. Planta a fost utilizată încă din vremuri străvechi ca adjuvant în călătorii lungi – datorită beneficiilor sale în energizarea corpului. Ginsengul siberian este cea mai puternică formă de Ginseng.
Ginkgo biloba – originar din China, este cea mai veche specie de copac; planta medicinală conține numeroase substanțe utile organismului. Ginko biloba îmbunătățește memoria, capacitatea de concentrare, atenția, combate depresia, ajută în cazul afecțiunilor ochilor și urechilor. Stimulează microcirculația și decongestionează țesuturile.
Țelina – scade colesterolul, fluidizează sângele, reglează dezechilibrele hormonale, îndepărtează impotența, crește pofta sexuală. Țelina tratează anemia, omoară celulele canceroase, detoxifică organismul și energizează.
Serenoa repens (Palmier pitic) – originar din America de Nord, amerindienii și primii coloniști îl foloseau ca tratament în afecțiuni genito-urinare. Efectele sale asupra prostatei erau atât de mari, încât a primit denumirea de ‘cateter vegetal’. Palmierul pitic reglează tulburări precum scăderea libidoului și impotența.
L-taurină – este un aminoacid important pentru inimă. Reglează nivelul de apă și de săruri din sânge, ajută la descompunerea grăsimilor, are efecte benefice în caz de diabet. Taurina are rol în dezvoltarea neuronală.
Administrare:
2 capsule de 2 ori pe zi, luate înainte de masă cu un pahar cu apă.
Se recomandă administrarea timp de 2 luni.
Prezentare:
Cutia conține 50 de capsule.
Atenționări:
Numai pentru adulți. A nu se depăși doză zilnicムrecomandatăƒ.
Acesta este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.
A nu se lăƒsa la îndemâna copiilor mici.
Condiții de păstrare:
A se păƒstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Formen 50 cps”