Mirinda Herbal Mixed Paste

22.00lei

Mirinda Herbal Mixed Paste creste puterea masculina, ofera o erectie puternica si de lunga durata, intarzie ejacularea precoce si scade timpul de recuperare intre actele sexuale. Are la baza mierea de albine care, in amestec cu celelalte ingrediente produce erectie puternica in aproximativ 30 de minute de la corecta administrare, aceasta pastrandu-se pana la trei zile.

Descriere

Ce este Mirinda Herbal Mixed Paste?

Mirinda Herbal Mixed Paste este facut si vandut de aproape 10 ani in Turcia.

Este un produs 100% natural, neexistand practic niciun fel de efecte secundare asimilate substantelor chimice.

Mirinda Herbal Mixed Paste are la baza mierea de albine care, in amestec cu celelalte ingrediente produce erectie puternica in aproximativ 30 de minute de la corecta administrare, aceasta pastrandu-se pana la trei zile.

Mirinda Herbal Mixed Paste creste puterea masculina, ofera o erectie puternica si de lunga durata, intarzie ejacularea precoce si scade timpul de recuperare intre actele sexuale.

Actiunea Mirinda Herbal Mixed Paste nu se limiteaza doar la cresterea potentei sexuale imediat si pe termen lung, ci si la tonifierea intregului organism, reglarea si functionarea corecta a prostatei chiar daca Mirinda Herbal Mixed Paste nu este un medicament ci un supliment alimentar.

Pentru o eficienta de 100% recomandam ca Mirinda Herbal Mixed Paste sa fie administrata cand stomacul este de preferat gol, cu minim 30 de minute inaintea actului sexual. Se recomanda consumarea unui pahar cu apa imediat dupa administrarea Mirinda Herbal Mixed Paste.

Mirinda Herbal Mixed Paste se poate consuma zilnic, nu mai mult de un pliculet pe zi. Acest consum va va diminua foarte mult, in timp, problemele erectile.

Precautii: interzis sportivilor, copiilor, persoanelor cu afectiuni cardiace si cu probleme renale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mirinda Herbal Mixed Paste”