Natural potent 6 fiole

73.00lei

Natural Potent este un supliment sexual care favorizează creșterea potenței masculine. Produsul reglează funcția sexuală, crește apetitul sexual, revigorează corpul și are efect de antîimbătrânire. Ingredientele sale transformă Natural potent într-un adevarat ajutor pentru un corp sănătos și o minte activă.

Stoc epuizat

Descriere

Natural potent stimulează activitatea sexuală, crește apetitul sexual, energizează organismul și reîntinerește țesuturile. Suplimentul este natural, mixul de plante favorizând starea de bine a întregului corp. Ingredientele alese în producerea acestui tonic sexual au fost atent selecționate pe baza proprietăților medicinale dovedite științific.

Ingrediente:

Epimedium Grandiflorum, părţi aeriene 0,64g – este un afrodiziac, tonic și diuretic care reglează funcțiile organismului, conferind o stare de bine. Epimedium este un remediu binecunoscut în medicina chineză, și a fost folosit de mii de ani pentru a maximiza potența masculină. Planta medicinală nu reprezintă doar un tratament uimitor în cazul disfuncțiilor sexuale, ci este și un remediu pentru astm, bronșita și infecții ale inimii.

Lycium Barbarum, fructe 0,64g – cunoscut sub numele de Goji, este o plantă cu proprietăți fitofarmaceutice numeroase. Goji este folosit pentru readucerea corpului într-o stare de  echilibru, de aproximativ 2000 în China. În Tibet este cunoscut ca ingredient esențial pentru tinerețea vesnică. Goji stimulează și echilibrează sistemul imunitar, reduce reproducerea celulelor canceroase, întârzie îmbătrânirea celulară, combate problemele respiratorii, are acțiune antiinflamatoare, protejează ficatul și rinichii, detoxifică organismul, tratează pierderea memoriei.

Polygonum Multiflorum, rădăcini 0,64g – originară din China Centrala și de Sud, este folosită în medicina tradițională chineză pentru reîntinerirea corpului. Polygonum întărește rinichii, protejează pielea de efectul razelor UV, tratează albirea prematură a părului, are efecte puternice antioxidante. Planta medicinală întărește sistemul imunitar și detoxifică organismul.

Hypoxis Minor, părţi aeriene 0,32g – este o plantă medicinală folosită în medicina tradițională africană. Considerată o planta miraculoasă, Hypoxis întărește sistemul imunitar, regenerează organismul, ajută corpul să se refacă dupa stări lungi de boală, tratează infecții ale tractului urinar. Este un bun remediu împotriva anxietății și palpitațiilor.

Damnacanthus Indicus, rizomi 0,32g – protejează celulele creierului și are proprietăți antiîmbătrânire.

Boschniakia Rossica, părţi aeriene 0,32g – reprezintă un remediu pentru soluționare dezechilibrelor Yang din corp; întărește psihicul, reglează funcția digestivă și întărește sistemul imunitar.

Eleutherococcus Senticosus, rădăcini 0,12g – folosirea plantei redă minții și corpului o stare de bine. Normalizează tensiunea arterială, stimulează sistemul imunitar, crește capacitatea de muncă.

Sucroză 2,2g – este o dizaharidă întâlnită în natură în special în trestia de zahăr și sfecla de zahăr.

Apă 4,8g

Administrare:

Se recomandă o fiolă pe zi, cu 15-60 de minute înaintea actului sexual. Efectul stimulant se va menține pe parcursul a 24 de ore.

Atenționări:

Numai pentru adulți. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Acesta este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Prezentare:

Cutie cu 6 fiole X 10 ml.

Condiții de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural potent 6 fiole”