PUTERE MASCULINA

45.00lei

Putere Masculină este un tonic 100% natural, care combină medicina tradițională chineză cu ultimele descoperiri din medicina occidentală.

Putere Masculină energizează organismul și reprezintă soluția optimă în situații de: pierdere a apetitului sexual, disfuncții erectile, ejaculări precoce sau erecții deficitare.

Stoc epuizat

Descriere

Putere Masculină este un supliment 100% natural. Produsul nu conține nicio componentă chimică sau toxică, niciun ingredient interzis internațional (spre exemplu: stimulente, analgezice, narcotice), nu conține citrat de sidenafil (viagra). O tableta de Putere Masculină e produsă din materii prime naturale, care sunt puternic rafinate pentru a obține o pulbere cât mai fină. Această pulbere este absorbită aproape instant de organism, persistând până la 72 de ore si având efecte vizibile în creșterea și menținerea tonusului sexual.

Ingrediente:

Epimedium sp-60mg 

Epimedium sau Iarba Berbecului este cunoscută în medicina tradițională chineză pentru efectele sale afrodiziace și de creștere a potenței. Este o plantă diuretică, tonică și hipertensivă. Epimedium permite creșterea fluxului sangvin în zona genitală prin creșterea nivelului oxidului nitric ce relaxează musculatura netedă. Epimedium este unul dintre cele mai folosite și recunoscute plante pentru maximizarea potenței. Beneficiile sale nu se opresc aici, însă: Epimedium combate anxietatea și stresul, prin creșterea nivelelor de adrenalină, serotonină și dopamină.

–  Rehmannia glutinosa-37.5mg (rădăcini)

Extractul rădăcinii de Rehmannia glutinosa conține Vitamina A, B si C, glicozide și aminoacizi, având efecte extraordinare asupra organismului: revitalizant, reglator, antianemic, antiinflamator, antifungic.

– Actinolite-37.5mg

– Penis și testis de Cerb 15mg

Administrare

Cu jumatate de oră înaintea actului sexual, mestecați o tabletă și apoi înghițiți-o cu apă. Gustul nu este deranjant (veți simți o aromă dulceagă) iar efectul este imediat, tableta fiind absorbită foarte rapid în organsim. Veți observa că penisul se va mări, dumneavoastră beneficiind de o erecție puternica și de lungă durată.

Acțiunea unei tablete poate dura între 36 și 72 de ore. Pentru a vă menține virilitatea și a beneficia de o viață sexuală optimă, este recomandată folosirea unei tablete la 3 zile.

Cu Putere Masculină sunteți ferit de orice efect advers, cum ar fi: cresterea bătăilor inimii, dureri abdominale, greața, înroșirea, înfundarea nasului. Veți observa o sensibilitate crescută la orice stimul sexual: organismul dumneavoastră va reacționa corespunzător în conjunctura oricărui contact sexual.

Folosiți Putere Masculină și vigoarea dumneavoastră sexuală va fi extraordinară!

Prezentare

Cutie cu blister cu 4 tablete

Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să inlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se administra persoanelor cu varsta sub 18 ani. A nu se asocia produsul cu consumul de alcool. Nu se recomandă persoanelor cu diverse afecţiuni cardiace grave.

Condiţii de păstrare: 
A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade.

Informații suplimentare

Actiune imediata

Da

Recomandat pentru tratament

Da

Produs natural

Da

Efect revitalizant

Da

Intensifica apetitul sexual

Da

Epimedium

60 mg

Rehmannia glutinosa

37,5 mg

Actinolite

37,5 mg

Penis și testis de Cerb

15 mg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PUTERE MASCULINA”