Langyihao SuperMan 8 tablete

145.00lei

Descriere

SUPERMAN Langyhao este un supliment sa alimentar ce contribuie la cresterea performantelor sexuale masculine si mentinerea potentialului sexual la cote maxime.

SUPERMAN Langyhao imbunatateste functia sexuala atat in cazul barbatilor cu activitate sexuala normala, cat si in situatii in care s a instalat disfunctia sexuala erectila usoara sau moderata.

Forma de comercializare: Blister cu 8 tablete in cutie de carton.

Ingrediente: Ginseng 100 mg, Corn de cerb 100 mg, Corn de vaca 100 mg, Calut de mare 50 mg, Sarpe de mare 50 mg, Stea de mare 50 mg.

Mod de Administrare: 1 tableta la 30 de minute inainte de actul sexual.Pentru mentinerea virilitatii se recomanda 1 tableta la 3 zile.

Conditii de pastrare:A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 de grade.

ATENTIONARI: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se  utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se administra persoanelor cu varsta sub 18 ani.Nu se recomanda persoanelor cu diverse afectiuni cardiace grave.A se consuma de preferinta inainte de termenul de expirare inscris pe ambalaj.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Langyihao SuperMan 8 tablete”