TOOT UP FIOLE (7 X 10ML)

105.00lei

TOOT UP FIOLE este un supliment alimentar ce nu trebuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Poate:ajuta la mentinerea sanatatii prostatei(Ghimpe); inlatura oboseala si sustine vitalitatea relatiilor sexuale (Ginseng-asiatic); sustine dorinta si capacitatea sexuala(Coltii-babei); ajuta organismul sa se adaptaeze la stari de stres emotional(Rhodiola).

Stoc epuizat

Descriere

TOOT UP FIOLE(7 x 10ml) este un supliment alimentar ce nu trebuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Poate:ajuta la mentinerea sanatatii prostatei(Ghimpe); inlatura oboseala si sustine vitalitatea relatiilor sexuale (Ginseng-asiatic); sustine dorinta si capacitatea sexuala(Coltii-babei); ajuta organismul sa se adaptaeze la stari de stres emotional(Rhodiola).

Ingrediente: apa purificata, extracte din: radacini de Rhodiola rosea(150mg), seminte de Arpagic- chinezesc/Allium tuberosum(150mg), radacini de Ginseng-asiatic/Panax ginseng(350mg), fructe de Goji/Lycium barbarum(300mg), parti aeriene de Ghimpe/Xanthium spinosum(250mg), parti aeriene de Coltii-babei/Tribulus terrestris(250mg),Cordyceps sinensis(200mg), alcool(0,3ml), Conc.alc. 14,5% v/v

Mod de utilizare: se bea o fiola cu 30-60 minute inaintea raportului sexual, iar pentru intretinerea se recomanda o cura de 16 fiole (cate o fiola la 3 zile). A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic(1 fiola). A nu se injecta.

Contraindicatii: Nerecomandat persoanelor cu afectiuni cronice de natura cardiaca(hipertensiune arteriala), renala, hepatica, neurologica sau psihica. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. INTERZIS SPORTIVILOR.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TOOT UP FIOLE (7 X 10ML)”