Termeni și condiții

Informațiile oferite in acest magazin online nu reprezintă un substitut pentru soluții medicale și trebuie tratate ca soluții alternative. Nu vă sfatuim să utilizați informațiile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate. Produsele prezentate nu reprezintă prescripții sau tratamente medicale alopate.

Produsele propuse spre vânzare sunt soluții complementare, naturiste, destinate ameliorării diverselor afecțiuni ale funcției sexuale. Vă rugăm să le folosiți cu precauție, cerând sfatul medicului curant sau al farmacistului și citind cu atenție prospectele. Dacă observați orice efect advers, consultați de urgență un medic.

Suplimentele alimentare propuse spre vânzare trebuie folosite în funcție de organismul dumneavoastră, dietă, istoric medical, obiective – vă rugăm să le utilizați corespunzător și responsabil. Înainte de a introduce în dieta dumneavoastră aceste suplimente nutritive, vorbiți cu specialiști: antrenori, nutriționisti sau cadre medicale.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă.

Orice informație publicată pe acest site este originala și ne aparține în exlusivitate(text, poze). Este interzisă orice formă de reproducere a textului/ pozelor fără acordul administratorului de site. Reproducerea parțială sau totală necesită acordul scris al administratorului și citarea sursei.

Informațiile personale (nume, adresă de e-mail, conținutul mesajelor) sunt protejate, confidențiale și nu vor fi transmise către o terță parte.

Limitări de responsabilitate

Maxpotent.ro nu poate fi tras la răspundere în cazul nemulțumirilor apărute în urma folosirii produselor propuse spre vânzare – efecte advserse, lipsa efectului, orice fel de pagubă – Site-ul nu oferă nici o garanție în ceea ce privește informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site.

Maxpotent.ro nu garantează că informațiile trimise în numele său (mail-uri etc) sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Materiale

Utilizatorul nu are acces total pentru a descărca, încărca sau modifica informații de pe acest site. Este interzisă reproducerea parțială sau totală, copierea, vinderea, revinderea și exploatarea site-ului în orice manieră, în scopuri comerciale sau aducătoare de daune. Pentru orice fel de preluare de informații de pe site este necesar acordul scris al proprietarului / administratorului de site.

Comentarii

Utilizatorii magazinului online pot face comentarii și recenzii, reclamații, pot trimite sugestii sau întrebari, atata vreme cât conținutul mesajelor nu este ilegal, obscen, amenințător, calomnios, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, reclame, texte care promovează alte produse/ site-uri, alte forme de spam. Maxpotent.ro are dreptul – dar nu si obligația- de a șterge astfel de conținut de pe site. Utilizatorul garantează că are dreptul asupra informațiilor pe care le publică și ca acestea nu prejudiciază nicio altă parte implicată. Maxpotent.ro poate folosi, reproduce, modifica, adapta și distribui conținuturile expuse de utilizatori, în orice mediu, oriunde, oricum. Magazinul nu este responsabil de conținutul mesajelor publicate de utilizatori.

Securitate

Magazinul folosește măsuri de securitate contra pierderii informațiilor care se află în controlul nostru. Maxpotent.ro nu răspunde însă de pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru erorile de server.

Maxpotent.ro nu răspunde de calitatea produselor și autenticitatea mărcilor prezentate. Pentru orice nelamurire cu privire la aceste aspecte, clientul este liber să se adreseze reprezentanților mărcii respective.

Responsabilitate

Orice reclamație privind calitatea produselor, livrarea sau plata acestora va fi adusă la cunostința Maxpotent. ro în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produsului în cauză, spre soluționare.

Valoarea maximă a obligațiilor magazinului față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea încasata inițial de la clientul respectiv, pentru produsul/ produsele în cauză. Magazinul are dreptul de a nu onora o comandă în cazul în care produsul dispare brusc din ofera furnizorului. Magazinul nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.

Produsele din oferta magazinului NU se returnează cu exceptia produselor care fac parte din ofertele speciale, la care este stipulata in clar posibilitatea returnarii.

Utilizarea datelor cu caracter personal este în conformitate cu reglementările legale în vigoare.