MARATON FORTE 20 CAPS

200.00lei

Maraton Forte este un supliment alimentar cu acțiune imediată în situații de dezechilibru ale funcției sexuale masculine.

Utilizând Maraton Forte, obțineți:

– creșterea impulsului sexual

– sporirea atracției sexuale

– revitalizarea și reînvigorarea organismului

– erecții ferme care durează

Produsul nu are efecte adverse.

Stoc epuizat

Descriere

Maraton Forte este un supliment nutritiv indicat într-o varietate largă de afecțiuni ale funcției sexuale masculine. Efectele acestui tonic sexual vor fi simțite încă de la primul consum; tratamentul curativ nu este obligatoriu, cu toate acestea, utilizările repetate conduc la rezultate net superioare unei singure folosiri.

Folosirea lui Maraton Forte garantează:

–        Amplificarea plăcerii sexuale

–        Creșterea impulsului sexual

–        O stare de bine și de reîntinerire a organismului

–        Erecții satisfăcătoare și prelungite

Maraton Forte acționează rapid iar efectele sale benefice asupra organismului se datorează combinării unor superconcentrate din plante cu aminoacidul L-arginina. L-arginina are un rol important în realizarea și menținerea erecției, prin monoxidul de azot la apariția căruia contribuie.

Ingrediente:

Extract uscat de Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) 40.00 mg

Muira Puama este un arbust care se găsește în zona bazinului Amazonului. Originar din padurea tropicală, micul arbore mai este cunoscut sub denumirea de “Lemnul Potenței”. Atât rădăcina cât și tulpina sa sunt folosite în scopuri medicinale. Muira Puama îmbunătățește funcția sexuală masculină, a carei acțiune a fost perturbată de tulburari fizice și mentale. Muira Puama și-a dovedit eficacitatea în tratarea cazurilor ușoare de epuizare și în sindromul premenstrual. Arbustul are proprietăți curative extensive: calmează sistemul nervos, energizează același sistem, atunci când acesta este supus epuizării, tratează afecțiuni gastro-intestinale, stres și traume. Utilizarea de Muira Puama crește claritatea gândirii și a concentrării.

L-Arginina alfa cetoglutarat 140.00 mg este un aminoacid care asigură funcționarea glandei hipofize. Alături de fenilalanină, ornitină și alte subtanțe care au acțiune neurologică, arginina (prescurtat Art sau R) este o prezență indispensabilă în procesul de sinteză al hormonului de creștere al glandei hipofize. Bărbații au nevoie de L-Arginină în cantități mai mari, deoarece lichidul seminal este format 80% din acest aminoacid, iar o cantitate redusă de Arg poate provoca sterilitate.

Ginseng Asiatic – extract uscat (Panax ginseng) 40,00 mg – este o plantă extrem de rară în zonele sale de origine. Ginsengul Asiatic are acțiuni multiple și benefice asupra organismului:

–        Stimulează întregul corp, având proprietăți de reducere a oboselii și de revigorare

–        Crește producția de interferon

–        Crește cantitatea de energie formată la nivelul celulelor mușchilor scheletici, influentând astfel activitatea sistemului cardiovascular

–        Este un stimulent al metabolismului

–        Are efect hipoglicemiant

Ginseng Siberian – extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40,00 mg este o plantă recunoscută pentru proprietățile de energizare și revitalizare. Este imunostimulatoare și antioxidantă, crește impulsul sexual și echilibrează funcția sexuală.

Guarana – extract uscat (Paullinia cupana- Kunth) 20,00 mg este un fruct cu gust deosebit și unic, care ameliorează starea de epuizare a corpului, suprimă senzația de foame, influențează metabolismul țesutului nervos și crește randamentul mental și fizic prin înlăturarea acidului lactic din mușchi. Consumul de Guarana are beneficii diverse: marește vigoarea, vigilența, reduce pofta de mâncare, îmbunătățește memoria, îndepărtează stresul, ameliorează oboseala, crește imunitatea și rezistența la alergii.

Tribulus – extract uscat (Tribulus terrestris) 40,00 mg – folosită din vremuri străvechi în medicina ayurvedică pentru vindecarea afecțiunilor funcției sexuale, este o plantă medicinala tonifiantă și revitalizantă. Tribulus este, de asemenea, o opțiune la îndemână pentru atleții care doresc creșterea forței și a musculaturii pe cale naturală.

Epimedium – extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48,00 mg – cunoscută ca Iarba Berbecului, a fost folosită timp de sute de ani în medicina tradițională chineză, pentru calitățile afrodiziace și stimulatoare de potență masculină. Epimedium tratează ejacularea precoce și o varietate de disfuncții erectile, deoarece crește nivelurile oxidului nitric, care permite circulația sângelui în zona genitală, prin relaxarea musculaturii netede. Epimedium este un remediu popular pentru creșterea impulsului sexual masculin și feminin. Proprietățile sale, însă, nu se opresc aici: este utilizat în tratarea astmului și a bronșitei, are efecte tonice, vasodilatatoare, hipoglicemice, antireumatice și antibacteriene. Planta tratează slabiciunea la nivelul membrelor, amorțeala și artrita; scade nivelul zahărului din sânge, reduce anxietatea și combate stresul – deoarece stimulează secreția de adrenalină, serotonină și dopamine.

Polygonum – extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32,00 mg

Planta are efect astringent, cicatrizant, antiinflamator, calmant, hipotensiv și laxativ.

Administrare Maraton Forte:

Cu aproximativ 2 ore înaintea contactului sexual, este recomandat un consum ocazional de 1-2 pastile, într-o doza unică, înghițită cu un pahar de lichid (apă, suc de fructe).

Se poate folosi si ca tratament, luându-se o capsulă zilnic. Pentru maximizarea efectului, consumați tableta pe stomacul gol, cu un pahar de suc proaspat de grapefruit.

Nu se recomandă consumul a mai mult de 4 pastile în 24 de ore.

Maraton Forte Efect

Maraton Forte nu are efecte adverse, fiind 100% natural. Nu depășiți doza recomandată.

Prezentare:

Cutie cu 20 de capsule.

Atenționări:

Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și, în general, în situațiile când efortul fizic este contraindicat.

Folosirea suplimentului nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra ferit de accesul copiilor mici.

Condiții de păstrare:

Se păstrează la loc ferit, sub temperaturi de 25 de grade.

 

 

Informații suplimentare

Actiune imediata

Da

Recomandat pentru tratament

Da

Produs natural

Da

Efect revitalizant

Da

Intensifica apetitul sexual

Da

Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

40 mg

Pulbere de L'Arginina

140 mg

Ginseng Roșu (Panax Ginseng)

40 mg

Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)

40 mg

Paullinia cupana - Guarana

20 mg

Tribulus terrestris – coltii babei

40 mg

Epimedium

48 mg

Polygonum multiflorum

32 mg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MARATON FORTE 20 CAPS”