Apilarnil Potent 30 comprimate

25.00lei

Complexul de substanțe naturale din Apilarnil Potent echilibrează, activează și repară organismul dumneavoastră. Apilarnil favorizează funcționarea normală a aparatului reproducător masculin. Conținutul de țelină al tonicului sexual Apilarnil este benefic pentru echilibrarea corpului și stimularea potenței masculine iar acidul folic confera corpului rezistență la oboseală.

Stoc epuizat

Descriere

Drajeurile Apilarnil Potent biostimulează funcția sexuală masculină. Produsul este un tonic general, activează glandele sexuale și celulele testiculare. Fiecare ingredient al Apilarnil îndeplinește un rol specific în echilibrarea organismului și resetarea sistemului reproducăor masculin.

Suplimentul tratează orice tulburări ale dinamcii sexuale, menține fizicul și psihicul într-o stare tonică iar aminoacizii, vitaminele și sărurile minerale conținute de produs vindecă, echilibrează și activează organismul.

Apilarnil Potent reprezintă un mix unic de extract de țelină, larve de trântor, calciu și acid folic – pentru creșterea potenței și a poftei sexuale.

Ingrediente:

Extract de țelină (Apium graveolens L.) în bază de maltodextrina 90,00 mg -țelina este o plantă cu recunoscute proprietăți afrodiziace, care stimulează pofta și plăcerea sexuală. Consumul de țelină este benefic pentru întregul organism.

Pulbere liofilizată din larve de trântor 50,00 mg – consumul acestora îmbunătățește considerabil vascularizația din zonele reproducătoare masculine.

Acid folic 0,06 mg/30% DZR – contribuie la energizarea corpului. Consumul de acid folic atenuează stările de epuizare și redă organismului o stare tonică, de bine.

Glicerofosfat de calciu 90,00 mg

Excipienti: lactoza monohidrat; celuloza microcristalina; amidon din Porumb pregelatinizat; polividona K30; talc; stearat de magneziu; glicolat sodic de amidon tip A din Cartof; Strat de filmare: ponceau 4 R, talc, polietilenglicol, alcool polivinilic, dioxid de titan, FD&C Yellow # 6 Aluminum Lake.

Administrare:

Se administrează pe cale orală, în mod obișnuit 1 comprimat filmat de 3 ori/zi, în cure de 7-10 zile, separate prin pauze de 5-6 zile; în cazuri speciale, se poate consuma 1 comprimat filmat de 4 ori/zi, timp de 7 zile, apoi cate 1-2 comprimate filmate/zi, timp de 1 luna.

Atenționări:

Numai pentru adulți. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Acesta este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Prezentare:

Cutie cu 30 de comprimate.

Condiții de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apilarnil Potent 30 comprimate”