Goliat

50.00lei

Goliat este un produs naturist, un supliment alimentar pentru potență compus din extracte din plante cu o lungă tradiție în tratarea problemelor de genul acesta. Rețeta este formată din șase plante cu efecte benefice și care nu interacționează în mod negativ cu alcoolul sau cu alte medicamente, produsul fiind lipsit de efecte secundare adverse. O cutie conține patru tablete iar, în general, în funcție de organism efectul este suficient de îndelungat.

Stoc epuizat

Descriere

Goliat este un produs naturist, un supliment alimentar pentru potență compus din extracte din plante cu o lungă tradiție în tratarea problemelor de genul acesta. Rețeta este formată din șase plante cu efecte benefice și care nu interacționează în mod negativ cu alcoolul sau cu alte medicamente, produsul fiind lipsit de efecte secundare adverse.

Goliat, la fel ca multe alte produse din aceaași categorie, este o combinație de extracte din plante.

Elementul principal este Epidemium-ul, cunoscut popular ca Iarba Berbecului. Planta această are o istorie îndelungată, fiind folosită în tratarea multor afecțiuni. Efectul său este unul  vasodilatator, de aceea Goliat conține 160 de miligrame de extract în compoziția sa.
A doua plantă folosită sunt de fapt semințele de Allium Tuberosum, cunoscută în general ca ,,arpagic oriental”. Semințele acestea au fost folosite vreme de sute de ani în tratarea impotenței. În compoziția tabletelor Goliat intră 120 de miligrame de extract.
Planta cu numărul trei din punct de vedere al cantității folosite este Cistanche Deserticola. Este o plantă deșertică iar extractele obținute din ea au avut în general un succes de 80% în tratarea disfuncțiilor erectile și a altor probleme de potență similare. Goliat conține 80 de miligrame de extract din această plantă.
În compoziția tabletelor Goliat mai intră și 40 de miligrame de extract de rădăcini de Rehmannia Salsa. Aproape toate plantele din familia Rehmannia sunt cunoscute pentru efectele lor benefice, inclusiv tratamentul cu succes al impotenței sau altor probleme de acest gen. 35 de miligrame de extract de fructe noni contribuie la efectul pastilelor Goliat. La acestea se adaugă 20 de miligrame de Cynomorium songaricum, o plantă cunoscută ca Ginseng-ul Deșertului.
Ultimul ingredient îl reprezintă cele 15 miligrame de extract din plantă de piper negru.
Această combinație de șase extracte diferite face din Goliat un produs demn de a fi recomandat. La fel ca oricare medicament naturist, Goliat este lipsit de efecte secundare adverse și nu interacționează în mod negativ cu alcoolul sau cu alte medicamente. Cu toate acestea, în cazul consumatorilor care suferă de afecțiuni cardiovasculare, este recomandată consultarea unui medic înainte de a folosi pastilele. Ca oricare alte medicamente pentru potență, Goliat are efect asupra sistemului vascular, ceea ce poate cauza probleme celor cu afecțiuni ale acestuia.

Administrarea se face pe cale orală, o singură tabletă cu 30-60 de minute înaintea actului sexual propriu-zis. Nu este recomandat consumul a mai mult de două pastile în 72 de ore.
Goliat este ceea ce putem numi un produs de succes. Combinația de extracte care stă la baza lui este formată din plante cu o îndelungată tradiție, folosite de sute de ani în medicina populară chinezească și care de secole tratează disfuncțiile erectile și orice alte probleme legate de potență. Studii clinice au arătat și explicat în amănunt efectul benefic al acestor extracte asupra organismului precum și modul în care acestea acționează.

O cutie conține patru tablete iar, în general, în funcție de organism efectul este suficient de îndelungat. Așa cum am menționat anterior nu se recomandă mai mult de două tablete într-un interval de 72 de ore.

Goliat este un produs popular, al cărui efecte sunt pe măsura așteptărilor în marea majoritate a cazurilor. Consumatorii îl recomandă a fi una din cele mai bune medicamente naturiste din categoria sa.

Informații suplimentare

Recomandat pentru tratament

Da

Produs natural

Da

Efect revitalizant

Da

Intensifica apetitul sexual

Da

Epimedium brevicornum

160mg

Allii tuberosi

120 mg

Rehmannia salsa

40 mg

Morinda Citrifolia

35 mg

Cynomorium songaricum

20 mg

Piper Nigrum

15 mg

SUPER OFERTA

SUPER PRET

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Goliat”