POTENT PLUS 15 CPS

69.00lei

Potent Plus este un supliment alimentar 100% natural, al cărui mix valoros de ingrediente potențează la maximum performanțele sexuale masculine.

Potent Plus este indicat:

– în caz de impotență

– pentru amplificarea plăcerii sexuale

– pentru combaterea epuizarii și stresului

– pentru îmbunătățirea rezistenței la efort fizic

Stoc epuizat

Descriere

Potent Plus conține ingrediente naturale care amplifică și mențin pe termen lung potența sexuală.

Potent plus functionează la scurt timp dupa administrare, provocând erecții puternice și detensionând corpul, astfel ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un contact sexual intens și prelungit.

Folosind Potent Plus obțineți:

–        Eliberare de stres fizic și psihic

–        Plăcere sexuală amplificată

–        Raspuns rapid la stimuli sexuali

–        Erecții puternice și prelungite

Suplimentul alimentar conține un cocktail de plante folosite în medicina tradițională chineză pentru sporirea performanțelor sexuale. Produsul este 100% natural; conține plante minune, recunoscute pentru proprietățile lor deosebite, înca din timpuri stravechi. Tratatele de medicină din timpul dinastiei Tang stau marturie valoarii inestimabile a ingredientelor din Potent Plus. Studiul plantelor conținute în acest supliment alimentar, a continuat și în China modernă, oamenii de știință cercetând extensiv aceste ingrediente, nutrienții lor și beneficiile lor în tratarea disfuncțiilor erectile. Astfel a fost descoperită paleta largă a beneficiilor Potent Plus: îmbunătățirea performanțelor sexuale, echilibrarea sistemului imunitar, prevenirea încărunțirii părului, energizarea organismului și fluidizarea sângelui.

Ingrediente:

Extract din radacini de Eleutherococcus senticosus – 250 mg – are proprietăți revitalizante și tonifiante. Este imunostimulator, adaptogen, antioxidant, repară funcția sexuală afectată și crește libidoul.

Extract din radacini de Polygonum multiflorum – 100 mg – este stimulator al glandei suprarenale și ajută la detoxifierea corpului. Efectul său antioxidant este puternic. Polygonum este utilizat în tratamentul leziunilor nervoase, a inflamațiilor și erupțiilor cutanate, a hipertensiunii arteriale, a inflamației ganglionilor limfatici, a aterosclerozei și a bolilor hematologice. Planta medicinală are o acțiune benefică extinsă și asupra sistemului imunitar, asistând organismul în lupta cu bacteriile patogene – unele studii clinice demonstrează.

Administrare:

Se recomandă administrarea unei tablete pe zi, cu o oră înaintea contactului sexual. Veți simți efectul până la 24 de ore după ingerare.

Dacă observați că pentru dumneavoastră efectul durează mai mult de 24 de ore, este recomandat consumul unei tablete la 2-3 zile.

Consumul zilnic sau prelungit ca durata nu produce toxicitate în organism sau efecte adverse.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Atentionari:

Este contraindicat persoanelor hipertensive.

Destinat persoanelor de sex masculin cu vârsta de peste 18 ani. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Prezentare:

Cutie de carton cu 15 capsule x 350 mg, ambalate în flacon de plastic.

Condiții de păstrare:

A se pastra în ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

 

Informații suplimentare

Actiune imediata

Da

Recomandat pentru tratament

Nu

Produs natural

Da

Efect revitalizant

Da

Intensifica apetitul sexual

Da

Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)

250 mg

Polygonum multiflorum

100 mg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POTENT PLUS 15 CPS”