Reducere!

Potent Power 100 tablete

60.00lei 57.00lei

Potent Power este un remediu ayurvedic, 100% natural, care repară funcția sexuală afectată, stabilizează organismul și redă starea de bine. Potent Power are un conținut bogat de substanțe active și minerale, recunoscute în medicina tradițională indiană pentru menținerea vitalității corpului. Ingredientele din Potent Power funcționează împreună pentru a restaura starea de sănătate a corpului.

Descriere

Potent Power reprezintă remediul ultim în tratarea disfuncțiilor de natură sexuală. Combinația unică de ingredienți readuce vigoarea sexuală și sănătatea întregului organism. Potent Power este un tonic sexual care face posibilă tratarea ayurvedica a tulburărilor de natură sexuală și readucerea sistemului reproducător masculin într-un punct de stabilitate.

Potent Power intensifică libidoul, crește receptivitatea la stimularea sexuală, menține ridicat nivelul de energie al corpului, asigură buna circulație a sângelui în zona genitală și îmbunătățește per total viața dumnevoastră sexuală.

Ingrediente:

Asparagus racemosus – în medicina ayurveda, asparagus este folosit ca afrodiziac, dar beneficiile utilizării sale nu se opresc aici. Planta medicinală asistă vindecarea în cazul tulburărilor digestive, a constipației, a retenției de apă, a anxietății și a stărilor dureroase. De asemenea, se folosește pentru tratarea diabetului, a demenței, a tuberculozei și a cancerului.

Myristica fragrans (Arborele de Nucșoară) – este o plantă originară din sud-estul Asiei și Australasia. Nucșoara este un eficient stimulator nervos, crește temperatura corpului, are efect antiinflamator, reglează tranzitul intestinal și îmbunătățește starea de spirit. Nu în ultimul rând, consumul de nucșoară reduce stresul și crește apetitul sexual.

Tribulus terrestris (Colții babei) – Planta detoxifică rinichii și tractul urinar, este antioxidantă, accentuează descompunerea grăsimilor, scade glicemia și nivelul colesterolului și calmează durerile de cap, de ficat și amețelile.

Chlorophytum arundinaceum – planta este o sursă bogată de vitamine, proteine, steroizi, saponine, potasiu, calciu, magneziu și rășini. Este stimulant și tonic, adaptogen, antioxidant, antidiabetic, antitumoral și afrodiziac. Se recomandă consumul ei în cazul dereglărilor sexuale, libido scăzut, obezitate, probleme de imunitate și afecțiuni asociate sistemului nervos.

Withania somnifera (Ashwaganda ) – denumită și “Ginseng-ul sistemului Ayurvedic” , promovează vitalitatea, generează și susține bunăstarea și previne bolile prin beneficiile sale energizante.

Asphaltum punjabianum (Shilajit ) – este un soi de rășina minerală fiind considerat “panaceu ayurvedic”. Este energizant, puternic adaptogen, previne stresul fizic și psihic, protejează rinichii, pancreasul și glanda tiroidă, este hepatoprotector. Este recomandat în cazul infertilității masculine, al oboselii, anemiei și îmbătrânirii precoce.

Quercus infectoria – este o specie de stejar. Se recomandă în cazul inflamațiilor, al dereglărilor sistemului digestiv și al afecțiunilor sistemului reproducător.

Syzygium aromaticum (Cuișoare) – are proprietăți antiseptice și anestezice.

Centipeda minima – este antioxidant și antiinflamator.

Asteracantha longifolia – are efect antioxidant, analgezic dar și tonic. Este recomandat în tratarea artritei, reumatismului și al afecțiunilor tractului urinar.

Yashad bhasm – este un remediu ayurvedic preparat din zinc. Se folosește în tratarea afecțiunilor oculare, a diabetului, anemiei, astmului.

Guma acacia – este un “E” inofensiv – stabilizator, agent de îngrosare.

Administrare:

Câte 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, cu 1 sau 2 ore înainte de mesele principale sau la o oră dupa masa, pentru cel putin 2 luni (optim – 6 luni).

Atenționări:

Numai pentru adulți. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Acesta este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Numai pentru bărbați! A nu se consuma de către sportivi!

Prezentare:

Recipient cu 5o de capsule.

Condiții de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Potent Power 100 tablete”